Fysioterapia ratkaisuna kipuun. Fysioterapeutti auttaa sinua pääsemään eroon kehon kiputiloista ja liikerajoitteista esimerkiksi ohjattujen harjoitteiden ja manuaaliterapian avulla. Fysioterapia edistää kehon toimintakykyä ja samalla ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

 

MILLOIN FYSIOTERAPEUTILLE

 

Jatkuvat kiputilat kehossa, levossa ja/tai liikkeessä. Fysioterapiaan varataan aika ennaltaehkäisemään tai kuntouttamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja toimintarajoitteita, kuten työperäisiä ongelmia, urheiluvammoja sekä sairauden tai ikääntymisen tuomia rajoitteita. Yleisimpiä fysioterapiaan hakeutumisen syitä ovat niska-hartiaseudun vaivat, selkävaivat ja iskias-vaivat. Fysioterapiassa laadimme yhdessä hoitosuunnitelman ja hoidon tavoitteet parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi.

raskausajan-fysioterapia.jpg

Raskausajan fysioterapia on turvallista äidille ja sikiölle 

Raskauden aikana tukilihaksiston harjoittelu ennaltaehkäisee ja vähentää kipuja, auttaa valmistautumaan synnytykseen sekä helpottaa synnytyksestä palautumista.. Raskausajan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeuttimme Kaisa Pernun opastuksella pystyt helpottamaan esimerkiksi selkäkipuja, vähentämään stressiä ja nukkumaan paremmin. Raskausajan fysioterapiaan pääset varaamalla ajan Kaisalle.

 

Synnytyksen jälkeinen fysioterapia - Kuntouta erkauma

Selkä väsyy helposti ja ryhti lysähtää? Vatsa pömpöttää ja tuntuu pehmeältä. Lantion lihaksia on vaikea aktivoida? Kyseessä saattaa olla vatsalihasten erkauma. Erkaumaan erikoistuneen fysioterapeuttimme Kaisa Pernun kanssa vatsalihasten erkauma voidaan saada kuntoon vielä vuosienkin jälkeen!  Varaa aika erkauman kuntoutukseen Kaisalle varaamalla fysioterapiakäynti ajanvarauksestamme.

fysioterapia.jpg

Selän kuntoutus fysioterapialla

Selkäkivut ovat yleisin syy hakeutua fysioterapiaan, koska oikeilla liikkeillä ja ohjauksella vaivaan saadaan pitkäaikainen helpotus ja kivut voivat poistua ainiaaksi. Harjoitteiden ja manuaaliterapian avulla saat juuri sinulle sopivan hoidon, jolla saat tehokkaan avun poistaa ja ennaltaehkäistä kipuja selässä. Fysioterapeuttimme Satu Säärelä on erikoistunut selän kuntoutukseen. Varaa aika selän fysioterapiaan varaamalla aika Sadulle fysioterapiaan.

 
FysioterapiaHelsinki-Kaisa.gif

Kaisa Pernu

Fysioterapeutti

Olen erikoistunut raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen fysioterapiaan sekä kouluttautunut myös raskaushierojaksi. Minulle jokainen asiakas on biopsykososiaalinen kokonaisuus, pyrin ottamaan huomioon kaikki juuri sinun tilanteeseesi vaikuttavat asiat.

fysioterapia-helsinki.gif

Satu Säärelä

Fysioterapeutti - Urheiluhieroja

Keho ja mieli kulkevat käsi kädessä. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle lähellä sydäntä, ja tavoitteena hoidoissani on löytää yhdessä ratkaisu ongelmiin. Vahvuuteni on asiakkaan aito kohtaaminen ja laaja tietämys liikkumisen ja kuormitustekijöiden vaikutuksesta kehoon. Käytän hoidoissani tarvittaessa kinesioteippausta ja MDT-menetelmää. Tervetuloa fysioterapiaan ja hierontaan!