HÄMEENTIE 34

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Helsingin keskustasta.

 
urheiluhieroja Emil

EMIL HOLMGREN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Sinun hyvinvointisi kokonaisvaltainen ymmärtäminen yhdistettynä laajaan anatomian osaamiseeni on luotettavan asiakassuhteen perusta. Olen pienestä pitäen pelannut jalkapalloa edustustasolla ja ylläpidän kuntoani jatkuvasti kuntosalilla, joten tiedostan lajien aiheuttamat tyyppivammat.

Palavalla innolla sekä parantavalla ammattitaidolla kehosi hyväksi!

Jag betjänar också på svenska


Naishieroja koulutettu urheiluhieroja Mira

MIRA MUKKALA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Kokeillut lajeja crossfitistä seinäkiipeilyyn, pysyvimpiä harrastuksia ovat kuitenkin juoksu sekä kuntosali. Työssäni urheiluhierojana pyrin helpottamaan kipu- ja jännitystiloja, auttamaan jo syntyneiden vammojen parantumista sekä ennaltaehkäisemään niitä.


Koulutettu hieroja Samuli Penttinen

SAMULI PENTTINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Aktiivisen liikuntataustani ansiosta hahmotan kehon toiminnan ja sen mahdolliset rajoitteet asiakkaan toiminta- ja suorituskyvyn palauttamiseksi. Hoitotyöni on vahvan anatomian tiedon ja ystävällisen palvelun yhdistelmä.

Sinun hyvinvointisi on minun tavoitteeni. 

 


hierontahelsinki-vili

VILI LANKINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hyvän ammattitaitoni sekä 15 vuoden jalkapallotaustani
avulla olen oppinut tuntemaan hyvän lihashuollon merkityksen.Tavoitteeni on, että sinä ja kehosi voitte hyvin. Tehdään siis yhdessä hoitosuunnitelma juuri sinun kehosi parhaaksi.

Rento ja terve keho jaksaa paremmin!


HierojaHelsinkiTuomas.gif

TUOMAS HEIKKONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Pitkän joukkueurheilutaustan myötä olen oppinut ymmärtämään kehonhuollon merkityksen isossa kuormituksessa sekä palautumisessa, että normaalissa arjessa. Hierojana tavoitteeni on kuunnella Sinua ja keskittyä ongelma-alueisiisi, sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Hieronta on iso osa kehonhuoltoa ja yhdessä luomme Sinulle kivuttoman arjen, sekä löydämme työkalut hyvinvoivaan kehoon. Tervetuloa!