HÄMEENTIE 34

 
urheiluhieroja Emil

EMIL HOLMGREN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Sinun hyvinvointisi kokonaisvaltainen ymmärtäminen yhdistettynä laajaan anatomian osaamiseeni on luotettavan asiakassuhteen perusta. Olen pienestä pitäen pelannut jalkapalloa edustustasolla ja ylläpidän kuntoani jatkuvasti kuntosalilla, joten tiedostan lajien aiheuttamat tyyppivammat.

Palavalla innolla sekä parantavalla ammattitaidolla kehosi hyväksi!

Jag betjänar också på svenska


urheiluhieroja Juuso.gif

JUUSO TURKIA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Käsittelen ihmistä kokonaisuutena ja ymmärrän liikunnan, liikkumattomuuden sekä stressin vaikutukset kehoon. Omaa urheilulajitaustaa löytyy muun muassa kamppailupuolelta ja salibandystä. Lisäksi minulla on yhdysvaltalaisen Functional Patterns:n Integrated Movement Practitioner master-tason koulutus. Työssäni käytän hyödyksi uusinta tietoa myofaskian – eli lihas-sidekudoksen – muodostamista toiminnallisista kokonaisuuksista auttaakseni asiakasta saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn.


Naishieroja koulutettu urheiluhieroja Mira

MIRA MUKKALA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Kokeillut lajeja crossfitistä seinäkiipeilyyn, pysyvimpiä harrastuksia ovat kuitenkin juoksu sekä kuntosali. Työssäni urheiluhierojana pyrin helpottamaan kipu- ja jännitystiloja, auttamaan jo syntyneiden vammojen parantumista sekä ennaltaehkäisemään niitä.


Koulutettu hieroja Samuli Penttinen

SAMULI PENTTINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Aktiivisen liikuntataustani ansiosta hahmotan kehon toiminnan ja sen mahdolliset rajoitteet asiakkaan toiminta- ja suorituskyvyn palauttamiseksi. Hoitotyöni on vahvan anatomian tiedon ja ystävällisen palvelun yhdistelmä.

Sinun hyvinvointisi on minun tavoitteeni. 

 


hierontahelsinki-vili

VILI LANKINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hyvän ammattitaitoni sekä 15 vuoden jalkapallotaustani
avulla olen oppinut tuntemaan hyvän lihashuollon merkityksen.Tavoitteeni on, että sinä ja kehosi voitte hyvin. Tehdään siis yhdessä hoitosuunnitelma juuri sinun kehosi parhaaksi.

Rento ja terve keho jaksaa paremmin!


RUNEBERGINKATU 63

 
hieroja-töölö-Aleksi

ALEKSI JUSSILA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Oma pitkä urheilu-urani ja vahva anatomian hallinta auttaa minua ymmärtämään ihmisen kehon toimintaa, siinä esiintyviä kipu- ja jännitystiloja sekä lajikohtaisia vammoja.

Olen pelannut jalkapalloa 7 vuotiaasta lähtien ja pelaan aktiivisesti edelleen. Lisäksi lenkkeilen ja ylläpidän lihaskuntoani käymällä säännöllisesti salilla. Haluan auttaa sinua parantamaan elämänlaatua terveemmän ja toimivamman kehon kautta.


hieroja-töölö-Christoffer

CHRISTOFFER BÄCKMAN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Kehosi on temppelisi - Tavoitteeni hieronnalla on kehittää ja ylläpitää kehosi hyvinvointia jatkuvasti kehittyvällä ammattitaidollani. Kiitos oman urheilutaustani käsipallon parissa tiedostan hyvin kehon kiputilat, suorityskyvyn rajoitteet ja tyyppivammat.

Din kropp är ditt tempel - Mitt mål med massering är att utveckla och upprätthålla din kropps hälsa med min fortlöpande kunskapsutveckling. Med min egna idrottsbakgrund inom handboll känner jag väl kroppens olika smärttillstånd, faktorer som begränsar din prestationsförmåga samt typskador.


hieroja-töölö-Kasper

KASPER KARLSSON

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni tavoitteena on tehdä sinun elämästäsi kivutonta ja toiminnallista. Pitkä ja monipuolinen urheilutaustani yhdistettynä vankkaan anatomian osaamiseen antaa eväät tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kohtelen sinun vaivojasi, kuin ne olisivat omiani. 


hieroja-töölö-Karoliina

KAROLIINA KAKKO

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Työssäni haluan auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Käytän hieronnassani monipuolisia ja luotettavia otteita. Oman urheilutaustani vuoksi ymmärrän myös urheilijan vaatimukset liikkuvaan ja toimivaan kehoon. Tervetuloa tekemään yhdessä arjestasi kevyempää!


hieroja-töölö-Katariina

KATARIINA LEHTONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteeni on edesauttaa Sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä auttaa saavuttamaan terve ja toimiva keho. Oman aktiivisen liikuntataustani ansiosta ymmärrän mitä liikkuva keho vaatii toimiakseen optimaalisesti. Palveluissani yhdistyy aito mielenkiintoni auttaa Sinua, vahva osaamiseni sekä mukava palvelu.


hieroja-töölö-Joonas.gif

JOONAS VIRTANEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Pyrin aina kartoittamaan asiakkaan lihasperäisten ongelmien syyt ja niistä johtuvat mahdolliset kiputilat tai virheasennot. Pitkän ja monipuolisen urheilutaustani vuoksi pystyn hyvin havainnoimaan eri lajien tuomat ongelmat kehossa. Aloitin ortopedisen osteopatian opiskelun syksyllä 2016.
 Tule huoltamaan kehosi kuntoon tai muuten vaan rentoutumaan, sillä sinun hyvinvointisi on minulle tärkeintä.


Hieronta töölö Sanna

SANNA MIKKONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteeni on yhdessä kanssasi paikallistaa ongelma-alueet sekä keskittyä niiden hoitamiseen. Haluan auttaa ja motivoida sinua terveellisempään elämään. Aktiivisena liikkujana tunnen kehomme haasteet ja osaan keskittyä oikeisiin hoitoalueisiin.
Minulla on kokemusta niin ammattiurheilijoiden kuin myös muiden aktiiviliikkujien hoitamisesta. 


nettiajanvaraus-urheiluhieroja-ella.gif

ELLA NISKANEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen entinen kilpatelinevoimistelija, nykyään monipuolinen lihaskuntoharjoittelija. Ymmärrän edellytykset kehon fyysiselle hyvinvoinnille ja toimivalle lihaskunnolle.
Tavoitteenani on auttaa hieronnallani saavuttamaan terve ja toiminnallinen keho sekä apu tuki- ja liikuntaelinsairausvaivoihin.


HierojaHelsinkiNiko.gif

NIKO AHOKAINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Terve olen Niko ja Imatralta kotoisin. Harrastan vapaaottelua ja lukkopainia, joiden kautta tiedän hieronnan hyödyt keholle. Tulehan hoitoon niin laitetaan paikat hyvällä, vahvalla ja iloisella karjalaisella hierontataidolla kuntoon!


KALEVANKATU 3

 
fysioterapia-helsinki

SATU SÄÄRELÄ

Fysioterapeutti - Urheiluhieroja

Keho ja mieli kulkevat käsi kädessä. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle lähellä sydäntä, ja tavoitteena hoidoissani on löytää yhdessä ratkaisu ongelmiin. Vahvuuteni on asiakkaan aito kohtaaminen ja laaja tietämys liikkumisen ja kuormitustekijöiden vaikutuksesta kehoon. Käytän hoidoissani tarvittaessa kinesioteippausta ja MDT-menetelmää. Tervetuloa fysioterapiaan ja hierontaan!

 


hieronta-helsinki-keskusta-mikael

MIKAEL ANTTILA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni päämäärä on tehdä sinun kehostasi toiminnallinen ja kivuton. Pitkä liikuntatausta ja laaja anatomian tietämys ovat työkaluni. Opiskelen ortopedista osteopatiaa ja tarpeen vaatiessa lisään hoitoihini osteopaattisia hoitokeinoja. Kehitän itseäni kaiken aikaa. Vastaanotollani motivoin ja autan myös sinua terveempään elämään. Tervetuloa!


FysioterapiaHelsinki-Kaisa.gif

KAISA PERNU

Fysioterapeutti

Olen erikoistunut raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen fysioterapiaan sekä kouluttautunut myös raskaushierojaksi. Minulle jokainen asiakas on biopsykososiaalinen kokonaisuus, pyrin ottamaan huomioon kaikki juuri sinun tilanteeseesi vaikuttavat asiat.


hieroja-helsinki-keskusta-Rasmus

RASMUS SANDSTRÖM

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi. Opiskelen klassista osteopatiaa, joka perustuu kehon kokonaisvaltaisen toiminnan ymmärtämiseen. Otan hierontoihin mukaan tarvittaessa myös osteopaattisia hoitomenetelmiä. Tulen sosiaalisena kaverina kaikkien kanssa juttuun, tervetuloa!


koulutettu hieroja Tino Jalonen

TINO JALONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Liikunnanohjaaja. Tunnen kehon toiminnan kokonaisuuden. Autan hieronnallani tehostamaan kehon toimintaa ja motivoimaan terveempään elämään.

 


hieronta-helsinki-keskusta-Aleksi-Helvola

ALEKSI HELVOLA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hierojana tavoitteenani on auttaa sinua saamaan kehostasi kivuton ja toimiva kokonaisuus. Urheilutaustani ja työkokemukseni ansiosta kykenen tunnistamaan niin kuormittavan harjoittelun vaikutukset kehossa, kuin myös työperäiset vaivat. Kehitän osaamistani jatkuvasti ja opiskelen ortopedista osteopatiaa.


Hieronta-Helsinki-keskusta-Emil

EMIL NJUSCHIN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni tavoitteena on saada sinun kehosi toiminnalliseksi ja hyvinvoivaksi. Mikäli kärsit huonon ergonomian vaikutuksista tai liikkunnan rasitteista, niin minä voin auttaa.  

Vahva anatomian tuntemus ja palava halu kehittyä alalla takaavat sinulle laadukkaan hoidon vaivasta riippumatta. Tervetuloa!


hieronta-helsinki-pinja

PINJA WARIS

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Pystyn auttamaan ja hoitamaan kehosi liikerajoitteita ja kipuja, koska omaan monipuolisen liikuntataustan. Tavoite on saada jokainen hetki kehosi kanssa kevyeksi, kuin tanssi.


Hieroja-Helsinki-Keskusta-Mika

MIKA Johansson

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Oma pitkä jalkapalloilijan ura Suomen huipulla sekä monipuolinen liikunnan harrastaminen ovat antaneet minulle paljon tietoa siitä, miten keho toimii ja miten sitä kannattaa huoltaa. Tavoitteeni on, että asiakkaalla on parempi ja kevyempi olo hieronnan jälkeen. Voimme käyttää hieronnassa lihaksia muokkaavia reippaampia otteita tai palauttavia rentouttavia otteita, aina tarpeen mukaan. Tehdään yhdessä hyvä hoitotapahtuma sinulle!


Hierontahelsinki-Jere

JERE LEHTINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Ensisijainen tavoitteeni on helpottaa arkea, sekä ennaltaehkäistä erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien syntymistä. Haluan tehdä hoitotapahtumasta miellyttävän - pyrin monipuoliseen hoitoon, välttämään teräviä otteita ja otan toiveet huomioon. Oman urheilutaustani, sekä ortopedisen osteopatian opintojen ansiosta omaan laajan tietotaidon ihmiskehon toiminnasta, joten osaan tarvittaessa tutkia vaivojen todellista aiheuttajaa.


HierontahelsinkiMari.gif

MARI TUOMAALA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen urheillut pienestä lähtien monipuolisesti. Urheilun myötä olen ymmärtänyt kehonhuollon merkityksen, jotta kehosta saadaan paras ja toimiva kokonaisuus. Haluan auttaa sinua ylläpitämään kehosi kuntoa, juuri sinun tarpeittesi mukaan!


Hierontakeskusta-Sandra.gif

SANDRA coloma

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Moikka! Harrastuksiini kuuluu muodostelmaluistelu ja kuntosali. Liikunta-alan koulutukseni myötä kiinnostuin laajemmin kehon hyvinvoinnista ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisystä. Haluan auttaa sinua saavuttamaan terveen ja toimivan kehon. Nähdään vastaanotolla!


HierojaHelsinkiPiertari.gif

PIETARI PÄÄKKÖNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Harrastuksiini kuuluu kehonpainoharjoittelu sekä lenkkeily ja olen liikkunut aktiivisesti koko elämäni eri lajeja kokeillen. Kokemusta on myös näyttöpäätetyöstä vuosien ajalta ja kehonhuollon pariin lähdin oivaltaessani sen tärkeyden sekä työssä jaksamisen, että harrastusten kannalta. 

Oli kyse kipu- tai kireystilan lievityksestä, palautumisen tehostamisesta tai ihan vain rentoutumisesta, tavoitteenani on olosi parantaminen!