HIERONTAHOIDOT

Alla kuvatut hoidot ovat esimerkkejä mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan aina sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Suosittelemme ensimmäiselle käyntikerralle varattavaksi aikaa 60 minuuttia. Varaa aika hierontaan internet ajanvarauksestamme tai hanki lahjakortti verkkokaupastamme.

 

30 minuuttia

Pienen alueen hierontahoito; esimerkiksi pään tai niskan akuuttiin lihaskipuun. Lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito nopeuttamaan rasituksesta palautumista.

30 €

 

60 MINUUTTIA

Isompi hoitoalue tai keskittyminen rajatulle alueelle. Sopiva aika pidempään rentoutumiseen kiireen keskellä ja vapautumiseen lihasjännityksistä. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käyntikerraksi.

49 €

 

120 MINUUTTIA

Koko vartalon klassinen- tai urheiluhieronta. Sopii myös jalkojen tai ylävartalon perusteelliseen hierontahoitoon. Lievittää kipuilua ja stressiä, sekä soveltuu hyvin hemmotteluhoidoksi.

98 €

45 minuuttia

Laajemman alueen hoito; esimerkiksi niska-hartiaseudun hieronta tai kevyt jalkojen käsittely. Rentouttava nautinto vähentämään jännityksiä ja kireyttä lihaksissa.

39 €

 

90 MINUUTTIA

Koko vartalon kevyt käsittely tai rajatun laajan-alueen perusteellinen hieronta. Pidempi rentoutumishetki, päiväunet. Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

69 €

 

 

SARJAKORTIT

Säännöllisellä kehonhuollolla saavutat parempia tuloksia ja ylläpidät kehon lihaksiston hyvinvointia. Sarjakortit itselle ajanvarauksesta tai lahjaksi verkkokaupasta.

 

3 x 45 MINUUTTIA

111 €

 

 

3 X 60 MINUUTTIA

138 €

 


3 X 90 MINUUTTIA

195 €

 

5 x 45 MINUUTTIA

185 €

 

 

5 X 60 MINUUTTIA

230 €

 

 

5 X 90 MINUUTTIA

325 €


FYSIOTERAPIA

60 MINUUTTIA

69 €

Fysioterapia on ihmisen liikunta- ja toimintakyvyn parantamista ja ylläpitämistä näyttöön perustuvan tiedon avulla. Fysioterapian menetelminä käytetään terveyttä ja toimintakykyä edistävää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä sekä fysikaalisia hoitoja. Fysioterapiaan varataan aika ennaltaehkäisemään tai kuntouttamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja toimintarajoitteita, kuten työperäisiä ongelmia, urheiluvammoja sekä sairauden tai ikääntymisen tuomia rajoitteita. Yleisimpiä fysioterapiaan hakeutumisen syitä ovat niska-hartiaseudun vaivat, selkävaivat ja iskias-vaivat. Fysioterapiassa laadimme yhdessä hoitosuunnitelman ja hoidon tavoitteet parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi.


RASKAUSAJAN HIERONTA

90 MINUUTTIA

75 €

Raskauden aikana keho on jatkuvassa muutoksessa. Raskausajan hieronnalla voidaan vähentää liitoskipuja, lihaskramppeja, helpottaa ja vähentää turvotusta sekä stressiä. Raskausajan hieronta auttaa hahmottamaan kehoa ja sen muutoksia sekä valmistaa synnytykseen. Saat myös turvallisia lepoasentoja ja liikeharjoituksia. Raskausajan hieronta kestää 90 minuuttia ja sen suorittaa raskausajan harjoitteluun ja synnytykseen erikoistunut fysioterapeuttimme Kaisa Pernu. Palvelu varattavissa Hieroja Helsinki Kalevankadulla.