Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jossa ei vain hoideta kipua vaan korjataan kivun aiheuttaja. Osteopatiassa käytetään nivelten manipulaatiotekniikoita ja pehmytkudostekniikoita. Osteopaattisessa hieronnassa voit saada apua moneen vaivaan. Tehokas apu selän oireiluun ja päänsärkyihin sekä puutuneisiin käsiin. Esimerkiksi urheilun rasittamaan kehoon, jolloin samalla mahdolliset virheasennot pyritään korjaamaan, jotta sinä voit harjoitella kivuttomammin.

Osteopaattinen hieronta sopii kaikille. Ensimmäisellä käyntikerralla toteutetaan laajamittainen alkuhaastattelu ja tutkimukset, jotta saat parhaan avun, sekä täsmillisen ja turvallisen osteopaattisen hierontahoidon. Jatkokäynneillä, ensimmäisen kerran haastattelun, tutkimusten ja hoidon jälkeen, keskitytään syvällisemmin havaittujen vaivojen syiden hoitoon.

 

Ensikäynti 62 €

JATKOKÄYNTI 52€

 

Ortopedinen osteopatia hieronta

45 minuuttia

Ortopedinen osteopatia hieronta perustuu länsimaiseen lääketieteeseen, kliiniseen tutkimukseen, tarkkaan neurologian- ja anatomian tuntemukseen. Kroonistuneetkin kivut pystytään paikantamaan ja hoidolla saadaan pitkäaikaisia tuloksia. Hoitokeinoina käytetään manipulaatiota, pehmytkudostekniikoita ja erittäin tarkkoja testejä, joilla kivun aiheuttaja löydetään ja hoidetaan. Ortopedisellä osteopatia hieronnalla voidaan hoitaa kivun lisäksi puolieroja ja mahdollista liikkeessä ilmenevää lihasheikkoutta. Ortopedisellä osteopatia hieronnalla kivun syy selvitetään ja hoidetaan akuuteissa ja kroonistuneissa tapauksissa. Varaa aika ortopediseen osteopatia hierontaan: Kalevankadun toimipisteessä Mikaelille ja Jerelle tai Töölössä Runeberginkadulla Aleksille.