RUNEBERGINKATU 63

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Töölöstä.

 
hieroja-töölö-Aleksi

ALEKSI JUSSILA

Urheiluhieroja - Osteopatia opiskelija

Oma pitkä urheilu-urani ja vahva anatomian hallinta auttaa minua ymmärtämään ihmisen kehon toimintaa, siinä esiintyviä kipu- ja jännitystiloja sekä lajikohtaisia vammoja. Olen pelannut jalkapalloa 7 vuotiaasta lähtien ja pelaan aktiivisesti edelleen. Lisäksi lenkkeilen ja ylläpidän lihaskuntoani käymällä säännöllisesti salilla. Opiskelen ortopedista osteopatiaa, jotta pystyn entistä paremmin tutkimaan ja hoitamaan erilaisia vaivoja. Haluan auttaa sinua parantamaan elämänlaatua terveemmän ja toimivamman kehon kautta.


HierojaHelsinkiHermanni.gif

HERMANNI HEIKKINeN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Harrastan nykyisin kuntosalia ja minulla pitkä joukkueurheilutausta, jota kautta ymmärrän kehonhuollon merkityksen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Tavoitteenani on parantaa hyvinvointiasi kehonhuollon avulla. Kartoitamme yhdessä kehosi tarpeet, mahdolliset jumit ja ongelmakohdat. Tervetuloa vastaanotolle!


hieroja-töölö-Kasper

KASPER KARLSSON

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni tavoitteena on tehdä sinun elämästäsi kivutonta ja toiminnallista. Pitkä ja monipuolinen urheilutaustani yhdistettynä vankkaan anatomian osaamiseen antaa eväät tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kohtelen sinun vaivojasi, kuin ne olisivat omiani. 


hieroja-töölö-Karoliina

KAROLIINA KAKKO

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Työssäni haluan auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Käytän hieronnassani monipuolisia ja luotettavia otteita. Oman urheilutaustani vuoksi ymmärrän myös urheilijan vaatimukset liikkuvaan ja toimivaan kehoon. Tervetuloa tekemään yhdessä arjestasi kevyempää!


hieroja-töölö-Katariina

KATARIINA LEHTONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteeni on edesauttaa Sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä auttaa saavuttamaan terve ja toimiva keho. Oman aktiivisen liikuntataustani ansiosta ymmärrän mitä liikkuva keho vaatii toimiakseen optimaalisesti. Palveluissani yhdistyy aito mielenkiintoni auttaa Sinua, vahva osaamiseni sekä mukava palvelu.


Hieronta töölö Sanna

SANNA MIKKONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteeni on yhdessä kanssasi paikallistaa ongelma-alueet sekä keskittyä niiden hoitamiseen. Haluan auttaa ja motivoida sinua terveellisempään elämään. Aktiivisena liikkujana tunnen kehomme haasteet ja osaan keskittyä oikeisiin hoitoalueisiin.
Minulla on kokemusta niin ammattiurheilijoiden kuin myös muiden aktiiviliikkujien hoitamisesta. 


Urheiluhieroja-Katja-töölö.gif

KATJA KÄHKÖNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Ihmisen fyysinen että henkinen hyvinvointi ja niihin vaikuttuvat tekijät ovat olleet mielenkiinnon kohteinani niin pitkään kun muistan. Kiinnostukseni vain kasvaa, joten kehitän ammattitaitoani jatkuvasti osatakseni paremmin auttaa sinua. Liikunta eri muodoissaan on kulkenut mukana lapsesta lähtien.
Suunnittelen yhdessä kanssasi hoidon juuri sinun tarpeidesi mukaan. Hieronnassa käytän pehmeitä, varmoja otteita sinun tarpeidesi mukaan.

Onpa tavoitteena sitten lihasjumien avaus tai rentoutuminen, tule käymään ja mietitään yhdessä, kuinka voin auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa.


HierojaTöölöEetu.gif

EETU NYKÄNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Urheilu ja liikunta ovat intohimoni, olen touhunnut salibandyn parissa yli 14 vuotta ja touhuan edelleen. Vuosien varrella olen tutustunut erilaisiin harjoittelumenetelmiin, kehonhallintaan, hikiseen saliharjoitteluun ja perinteiseen lenkkeilyyn. Tiedän mitä ihminen kaipaa omaa hyvinvointia edistääkseen. Tule käymään niin leivotaan sinut elämäsi kuntoon!

 

If you are looking for a massage therapist who was born in Australia and spent his early years in Singapore picking up English as a strong second language, feel free to book a time for me!


Opiskelijahieronta_Helsinki.gif

MIRJAMI HOLOPAINEN

Hierojaopiskelija

Olen klassisen hieronnan opiskelija. Työharjoittelu on osa hierojan ammattitutkintoa.

Minua kiinnostaa erityisesti kehon ja mielen yhteys, niiden tasapainon ylläpitäminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Toivon, että hieronnan kautta voin auttaa sinua voimaan hyvin.

Aiempaa työkokemusta minulla on myös kiinalaisesta hieronnasta ja opiskelenkin hieronnan ohella kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota.