RUNEBERGINKATU 63

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Töölöstä.

 
hieroja-töölö-Aleksi

ALEKSI JUSSILA

Urheiluhieroja - Osteopatia opiskelija

Oma pitkä urheilu-urani ja vahva anatomian hallinta auttaa minua ymmärtämään ihmisen kehon toimintaa, siinä esiintyviä kipu- ja jännitystiloja sekä lajikohtaisia vammoja. Olen pelannut jalkapalloa 7 vuotiaasta lähtien ja pelaan aktiivisesti edelleen. Lisäksi lenkkeilen ja ylläpidän lihaskuntoani käymällä säännöllisesti salilla. Opiskelen ortopedista osteopatiaa, jotta pystyn entistä paremmin tutkimaan ja hoitamaan erilaisia vaivoja. Haluan auttaa sinua parantamaan elämänlaatua terveemmän ja toimivamman kehon kautta.


HierojaHelsinkiHermanni.gif

HERMANNI HEIKKINeN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Harrastan nykyisin kuntosalia ja minulla pitkä joukkueurheilutausta, jota kautta ymmärrän kehonhuollon merkityksen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Tavoitteenani on parantaa hyvinvointiasi kehonhuollon avulla. Kartoitamme yhdessä kehosi tarpeet, mahdolliset jumit ja ongelmakohdat. Tervetuloa vastaanotolle!


hieroja-töölö-Kasper

KASPER KARLSSON

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni tavoitteena on tehdä sinun elämästäsi kivutonta ja toiminnallista. Pitkä ja monipuolinen urheilutaustani yhdistettynä vankkaan anatomian osaamiseen antaa eväät tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kohtelen sinun vaivojasi, kuin ne olisivat omiani. 


hieroja-töölö-Karoliina

KAROLIINA KAKKO

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Työssäni haluan auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Käytän hieronnassani monipuolisia ja luotettavia otteita. Oman urheilutaustani vuoksi ymmärrän myös urheilijan vaatimukset liikkuvaan ja toimivaan kehoon. Tervetuloa tekemään yhdessä arjestasi kevyempää!


hieroja-töölö-Katariina

KATARIINA LEHTONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteeni on edesauttaa Sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä auttaa saavuttamaan terve ja toimiva keho. Oman aktiivisen liikuntataustani ansiosta ymmärrän mitä liikkuva keho vaatii toimiakseen optimaalisesti. Palveluissani yhdistyy aito mielenkiintoni auttaa Sinua, vahva osaamiseni sekä mukava palvelu.


Hieronta töölö Sanna

SANNA MIKKONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteeni on yhdessä kanssasi paikallistaa ongelma-alueet sekä keskittyä niiden hoitamiseen. Haluan auttaa ja motivoida sinua terveellisempään elämään. Aktiivisena liikkujana tunnen kehomme haasteet ja osaan keskittyä oikeisiin hoitoalueisiin.
Minulla on kokemusta niin ammattiurheilijoiden kuin myös muiden aktiiviliikkujien hoitamisesta. 


nettiajanvaraus-urheiluhieroja-ella.gif

ELLA NISKANEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen entinen kilpatelinevoimistelija, nykyään monipuolinen lihaskuntoharjoittelija. Ymmärrän edellytykset kehon fyysiselle hyvinvoinnille ja toimivalle lihaskunnolle.
Tavoitteenani on auttaa hieronnallani saavuttamaan terve ja toiminnallinen keho sekä apu tuki- ja liikuntaelinsairausvaivoihin.


HierojaTöölöEetu.gif

EETU NYKÄNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Urheilu ja liikunta ovat intohimoni, olen touhunnut salibandyn parissa yli 14 vuotta ja touhuan edelleen. Vuosien varrella olen tutustunut erilaisiin harjoittelumenetelmiin, kehonhallintaan, hikiseen saliharjoitteluun ja perinteiseen lenkkeilyyn. Tiedän mitä ihminen kaipaa omaa hyvinvointia edistääkseen. Tule käymään niin leivotaan sinut elämäsi kuntoon!

 

If you are looking for a massage therapist who was born in Australia and spent his early years in Singapore picking up English as a strong second language, feel free to book a time for me!