STURENKATU 10

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Alppilasta Sturenkadun ja Porvoonkadun kulmasta.

 
HierojaHelsinkiPiertari.gif

PIETARI PÄÄKKÖNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Harrastuksiini kuuluu kehonpainoharjoittelu sekä lenkkeily ja olen liikkunut aktiivisesti koko elämäni eri lajeja kokeillen. Kokemusta on myös näyttöpäätetyöstä vuosien ajalta ja kehonhuollon pariin lähdin oivaltaessani sen tärkeyden sekä työssä jaksamisen, että harrastusten kannalta. 

Oli kyse kipu- tai kireystilan lievityksestä, palautumisen tehostamisesta tai ihan vain rentoutumisesta, tavoitteenani on olosi parantaminen!


HierojaHelsinki_Anna.gif

ANNA VOLMARI

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Napakat otteet tarjoiltuna hurtilla huumorilla! Oma lajitaustani on niin tanssin maailmassa kuin toisaalta istumatyön parissa, joten pystyn vastaamaan monipuolisesti niin liikunnan kuin työelämän tuomiin kehonhuollollisiin haasteisiin. Jokainen kohtaaminen on yksilöllinen - etsitään kuinka juuri sinun kroppa saadaan kuntoon ja jumit sulamaan.

I also speak fluent English.


HierojaHelsinkiTony.gif

TONY VENÄLÄINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteenani on laatia ja toteuttaa asiakaslähtöisesti juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma. Opiskelen fysioterapeutiksi ja pyrin hyödyntämään tätä työssäni. Lisäksi laaja anatomian ja fysiologian osaaminen täydentää hoitoja. Pitkän salibandytaustan myötä ymmärrän kehonhuollon tärkeyden, minkä kautta olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja niiden hoitomenetelmistä. Tervetuloa parantavaan ja ennaltaehkäisevään hoitoon!


HierontaHelsinkiLeo.gif

LEO VERMILÄ

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Otan työssäni huomioon asiakkaan vaivan, sekä mikä tekijä sitä voisi aiheuttaa. Hoitoni tavoitteena on, että voisit elää ja liikkua ilman rajoitteita. Omaa kokemusta on kaikenlaisista pienistä ja vähän suuremistakin vaivoista, siksi otan ongelmasi huomioon, kuin ne olisi omiani.

 

Pidän työstäni hyvin paljon ja se välittyy vilpittömänä haluna auttaa juuri sinua, on syysi tulla hierontaan mikä tahansa. Tervetuloa voimaan paremmin!


HierojaHelsinkiVeli-Matti.gif

VELi-MATTI HIRVONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Yli 12-vuotinen kamppailulajitaustani, sekä ortopedisen osteopatian opinnot auttavat minua ymmärtämään kehon rakennetta ja toimintaa syvällisellä tasolla. Ammatilliset kiinnostuksen kohteeni löytyvät pääasiallisesti liikuntavammojen, sekä kivun hoitamisen maailmasta. Pyrin parhaani mukaan selvittämään vaivojesi perimmäiset syyt, ettei hoito jäisi vain pinnalliseksi oireiden peittelyksi. Käytän hoidossani tarpeen mukaan ns. tavallisen hieronnan lisäksi sekä osteopaattisia tekniikoita, että japanilaisia anma- ja shiatsu-tekniikoita. Tavoitteenani on mahdollisimman mukava ja kivuton hoitotapahtuma, tehokkuudesta kuitenkaan tinkimättä.


HierojaHelsinkiSami.gif

SAMI SETÄLÄ

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen harrastanut jalkapalloa 20 vuotta ja urheilu on aina ollut intohimoni. Monipuolisena liikkujana tiedän lihashuollon tärkeyden.  Hieronnalla pyrin parantamaan toimintakykyä sekä antamaan laadukkaat ohjeet jatkoa varten. Tavoitteeni on löytää ratkaisu sinun tarpeeseen.