LAHJAKORTIN KÄYTTÄMINEN

Varaa aika hierontaan internet ajanvarauksestamme lahjakortissa mainittuun hoitoon ja ota lahjakortti mukaan ensimmäisellä käyntikerralla.

VOINKO SIIRTÄÄ LAHJAKORTIN TOISELLE?

Lahjakortin voi siirtää myös toisen käytettäväksi.

VERKKOKAUPAN TOIMITUKSET

Verkkokaupasta ostettu lahjakortti postitetaan samana päivänä kirjeenä. Toimitusaika on postin jakelusta riippuen yleensä 2-4 päivää. Sähköpostitoimitukset lähetetään samana päivänä, tai voit ladata hierontalahjakortin heti oston jälkeen.

MITEN VARAAN AJAN HIERONTAAN?

Ajanvaraus on helppoa internet ajanvarauksemme kautta. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla ajanvaraus-sivulla "Luo tili" linkkiä ja lisäämällä yhteystietosi. Sähköpostiosoite ja valitsemasi salasana toimivat jatkossa käyttäjätunnuksina. Myös Facebook tunnuksilla voit rekisteröityä käyttäjäksi ja kirjautua sisään.

Ajanvaraus-sivulla valitse ensin haluttu hierontahoito, hieroja ja tämän jälkeen näet varattavissa olevat ajat. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin ja vielä muistutuksen tekstiviestillä 24 tuntia ennen ajan alkua.

VARAUKSEN PERUUTUS

Voit perua ja muuttaa varaustasi hierontaan 12 tuntia ennen hoidon alkua internet ajanvarauksessa, tämänkin jälkeen peruutus on mahdollista veloituksetta, olethan tällöin yhteydessä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta veloitamme hinnaston mukaisesti.

HALUAN OLLA YHTEYDESSÄ PUHELIMITSE

Olemme usein hoitotyössä ja emme tällöin voi vastata puheluihin. Jätäthän soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla niin soitamme kun vapaudumme. Varaukset, muutokset ja peruutukset kätevästi internet ajanvarauksemme kautta.

TEIN VARAUKSEN NIMELLÄNI, MUTTA HIERONTAAN TULISI ERI HENKILÖ

Toiselle tehty ajanvaraus omilla tunnuksilla sopii meille. Odotamme tietysti hierontaan varauksen tehnyttä, mutta hoidamme hoitoon saapuvan. Erillistä ilmoitusta ei tarvita.

ETSIN TYÖTÄ HIEROJANA

Lähetä sähköpostilla lyhyt vapaamuotoinen esittely ja liitä mukaan CV, josta selviää koulutus ja työkokemus. Sinun tulee omata riittävä koulutus laillistettuna hierojana toimimiseen (Valvira). Ota rohkeasti yhteyttä!