TERVETULOA HIERONTAAN

 

Hieroja Helsinki tarjoaa urheiluhierontaa ja osteopatiaa. Palvelemme laajoilla aukioloajoilla ja olemme avoinna myös viikonloppuna. Hieronta nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta, vähentää kipuilua ja lihasjännitystä, sekä alentaa tehokkaasti stressiä rentouttaen kehoa ja mieltä.

 


HelpPO SAAPUA

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustasta osoitteessa Kalevankatu 3, Töölössä Runeberginkatu 63, Vallillassa Sturenkatu 10 ja Kalliossa Hämeentie 34.

 

Helppo ja nopea ajanvaraus

Hierontaan on usein tarve päästä nopeasti, siksi Hieroja Helsinkiin on mahdollista varata aika jopa tuntia ennen hieronnan alkua. Miten sinulle parhaiten sopii.

 

Kaikille edullinen

Palvelua ja kaikille sama hinta ilman ylimääräisiä liittymis- ja jäsenmaksuja. Sarjakäynneillämme vielä hieman edullisemmin.

 

Lahjakortit helposti verkkokaupasta

Verkkokaupastamme voi kätevästi tilata hierontalahjakortin tai ostaa sarjakäynnit hierontaan. Me pidämme huolen että lahja on yhtä merkityksellinen hänelle kuin lahjansaaja on sinulle.


Haetpa sitten lihashuoltoa tai rentoutumista, varaa aika hierontaan ja tehdään juuri Sinulle sopiva hoitosuunnitelma hyvinvointisi parantamiseksi.