HIERONTAHOIDOT

Alla kuvatut hierontahoidot ovat esimerkkejä mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hieronta suunnitellaan ja toteutetaan aina sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Suosittelemme ensimmäiselle käyntikerralle varattavaksi aikaa 60 minuuttia. Varaa aika hierontaan helposti internet ajanvarauksestamme tai hanki hierontalahjakortti verkkokaupastamme.

 

30 minuuttia

Pienen alueen hierontahoito; esimerkiksi pään tai niskan akuuttiin lihaskipuun. Lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito nopeuttamaan rasituksesta palautumista.

32 €

 

60 MINUUTTIA

Isompi hoitoalue tai keskittyminen rajatulle alueelle. Sopiva aika pidempään rentoutumiseen kiireen keskellä ja vapautumiseen lihasjännityksistä. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käyntikerraksi.

52 €

 

120 MINUUTTIA

Koko vartalon klassinen- tai urheiluhieronta. Sopii myös jalkojen tai ylävartalon perusteelliseen hierontahoitoon. Lievittää kipuilua ja stressiä, sekä soveltuu hyvin hemmotteluhoidoksi.

105 €

45 minuuttia

Laajemman alueen hoito; esimerkiksi niska-hartiaseudun hieronta tai kevyt jalkojen käsittely. Rentouttava nautinto vähentämään jännityksiä ja kireyttä lihaksissa.

42 €

 

90 MINUUTTIA

Koko vartalon kevyt käsittely tai rajatun laajan-alueen perusteellinen hieronta. Pidempi rentoutumishetki, päiväunet. Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

72 €

 

 

SARJAHOIDOT HIERONTAAN

Säännöllisellä kehonhuollolla saavutat parempia tuloksia ja ylläpidät kehon lihaksiston hyvinvointia. Joskus parhaimman hoidon saavuttamiseksi tarvitaan useampi käyntikerta hierontaan. Sarjakortit itselle ajanvarauksesta tai hierontalahjakortit lahjaksi verkkokaupasta.

 

3 x 45 MINUUTTIA

117 €

 

 

3 X 60 MINUUTTIA

147 €

 


3 X 90 MINUUTTIA

204 €

 

5 x 45 MINUUTTIA

195 €

 

 

5 X 60 MINUUTTIA

245 €

 

 

5 X 90 MINUUTTIA

340 €