HIERONTALAHJAKORTIN KÄYTTÄMINEN

Varaa aika hierontaan internet ajanvarauksestamme lahjakortissa mainittuun hoitoon ja ota lahjakortti mukaan ensimmäisellä käyntikerralla. Helppoa!

VOINKO SIIRTÄÄ HIERONTALAHJAKORTIN TOISELLE?

Lahjakortin voi antaa myös toisen käytettäväksi.

VERKKOKAUPAN TOIMITUKSET

Verkkokaupasta ostettu hierontalahjakortti postitetaan samana päivänä kirjeenä. Toimitusaika on postin jakelusta riippuen yleensä 2-4 päivää. Sähköpostitoimitukset samana päivänä, tai voit ladata hierontalahjakortin heti oston jälkeen.

MITEN VARAAN AJAN HIERONTAAN?

Ajanvaraus on helppoa internet ajanvarauksemme kautta. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla ajanvaraus-sivulla "Luo tili" linkkiä ja lisäämällä yhteystietosi. Sähköpostiosoite ja valitsemasi salasana toimivat jatkossa käyttäjätunnuksina. Myös Facebook tunnuksilla voit rekisteröityä käyttäjäksi ja kirjautua sisään.

Ajanvaraus-sivulla valitse ensin haluttu hierontahoito, hieroja ja tämän jälkeen näet varattavissa olevat ajat. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin ja vielä muistutuksen tekstiviestillä 24 tuntia ennen ajan alkua.

VARAUKSEN PERUUTUS

Voit perua ja muuttaa varaustasi hierontaan 12 tuntia ennen hoidon alkua internet ajanvarauksessa, tämänkin jälkeen peruutus on mahdollista veloituksetta, olethan tällöin yhteydessä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta veloitamme hinnaston mukaisesti.

HALUAN OLLA YHTEYDESSÄ PUHELIMITSE

Olemme usein hoitotyössä ja emme tällöin voi vastata puheluihin. Jätäthän soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla niin soitamme kun vapaudumme. Varaukset, muutokset ja peruutukset kätevästi internet ajanvarauksemme kautta.

TEIN VARAUKSEN NIMELLÄNI, MUTTA HIERONTAAN TULISI ERI HENKILÖ

Toiselle tehty ajanvaraus omilla tunnuksilla sopii meille. Odotamme tietysti hierontaan varauksen tehnyttä, mutta hoidamme hoitoon saapuvan. Erillistä ilmoitusta ei tarvita.

MIKÄ ON KOULUTETTU HIEROJA?

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Ammattinimikkeen ”koulutettu hieroja” käyttö on sallittu niille, jotka ovat suorittaneet koulutetun hierojan tutkinnon.

KLASSISEN JA URHEILUHIERONNAN ERO

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa ja urheiluhieronnassa hieroja ottaa huomioon urheilijan harjoitustilanteen ja lajivaatimukset. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteiden perusteella. Urheiluhieronta on lihasta muokkaavaa hierontaa ja tukee urheilijan tavoitteita. Urheiluhieroja on hierojan erikoisammattitutkinto.

MITÄ HIERONNASSA TAPAHTUU

Ensimmäisellä hoitokerralla käydään läpi tilanteesi, onko sairauksia tai muita asioita jotka voivat vaikuttaa hierontaan. Vaatetusta riisutaan sen verran kun on hoidon kannalta tarpeellista ja hieroja opastaa oikeaan asentoon joko päin- tai selinmakuulle hoitopöydälle. Hieronnan aikana alueet joita ei sillä hetkellä hoideta ovat peitettynä. Omista tuntemuksista on hyvä kertoa hierojalle, jolloin hieronnan voimakkuutta ja tekniikoita voidaan säädellä. Meille voit tulla turvallisin mielin, terveydenhuollon ammattilaisina teemme työtä päivittäin eri kokoisten ja näköisten ihmisten kanssa. Hieronta on sinun hetkesi!

ETSIN TYÖTÄ HIEROJANA

Lähetä sähköpostilla lyhyt vapaamuotoinen esittely ja liitä mukaan CV, josta selviää koulutus ja työkokemus. Sinun tulee omata riittävä koulutus laillistettuna hierojana toimimiseen (Valvira). Ota rohkeasti yhteyttä!