HÄMEENTIE 34

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti osoitteesta Hämeentie 34.


EMIL HOLMGREN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen toiminut urheiluhierojana kolme vuotta ja kouluttauduin Personal Traineriksi 2018 syksyllä.

urheiluhieroja Emil

Pelasin nuorena SM-tasolla jalkapalloa, jonka jälkeen olen harrastanut aktiivisesti liikuntaa useissa eri muodoissa. Aktiivinen kuntosaliharjoittelu on ollut elämäntapani jo useita vuosia. Minulla on vahva osaaminen ihmisen anatomiasta ja kehon toiminnasta. Hierojan ammatti on minulle kutsumusammatti, jota teen täydellä sydämellä. Kolmessa vuodessa olen ehtinyt oppia suunnattoman paljon sekä ihmisen kehosta että tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Olen myös ajan tasalla suomalaisten jokapäiväisistä terveysongelmista. Ihmisten auttaminen niin henkisesti kuin fyysisesti on intohimoni.

Jag betjänar också på svenska


Naishieroja koulutettu urheiluhieroja Mira

MIRA MUKKALA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Kokeillut lajeja crossfitistä seinäkiipeilyyn, pysyvimpiä harrastuksia ovat kuitenkin juoksu sekä kuntosali. Työssäni urheiluhierojana pyrin helpottamaan kipu- ja jännitystiloja, auttamaan jo syntyneiden vammojen parantumista sekä ennaltaehkäisemään niitä.


VILI LANKINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Moro! Urheilu on ollut lähellä sydäntäni pienestä pitäen. Olenkin pelannut jalkapalloa lähes koko ikäni ja kokemusta on kertynyt muun muassa I-divisioonasta ja II-divisioonasta. Tällä hetkellä pelaan II-divisioonaa Vantaan jalkapalloseurassa.

hierontahelsinki-vili

Kiinnostukseni hieronta-alaa kohtaan onkin lähtenyt urheilutaustastani. I-divisioonassa pelatessani koin läheltä hieronnan positiivisen vaikutuksen kehoon ja sitä kautta myös urheilusuoritukseen. Siitä minulle syntyi halu tuntea paremmin oma keho ja halu auttaa myös muita jaksamaan paremmin.

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistossa vuonna 2017. Koulutuksen aikana sain kokemusta mm. HIFK:n Liiga joukkueen ja HJK:n Veikkausliiga joukkueen urheilijoiden huoltamisesta. Tällä hetkellä toimin Hieroja Helsingin ohessa myös Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaan Ducksien hierojana.

Urheilutaustani ja koulutukseni ansiosta tunnen monien eri urheilulajien tyypillisiä vaivoja ja vammoja. Koen myös olevani erityisen hyvä niskahartiaseudun ongelmien selvittämisessä ja niiden hoitamisessa. Minulla on halu kehittyä koko ajan paremmaksi, joten pyrin kehittämään itseäni itseopiskelemalla ja jatko-opiskelemalla.

Tavoitteeni on, että sinä ja kehosi voitte hyvin. Tehdään siis yhdessä hoitosuunnitelma juuri sinun kehosi parhaaksi. Halutessasi annan mielelläni myös kotihoito-ohjeita, jotka edesauttavat yhteistä tavoitettamme. Rento ja terve keho jaksaa paremmin. Tervetuloa!


HierojaHelsinkiTuomas.gif

TUOMAS HEIKKONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Pitkän joukkueurheilutaustan myötä olen oppinut ymmärtämään kehonhuollon merkityksen isossa kuormituksessa sekä palautumisessa, että normaalissa arjessa. Hierojana tavoitteeni on kuunnella Sinua ja keskittyä ongelma-alueisiisi, sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Hieronta on iso osa kehonhuoltoa ja yhdessä luomme Sinulle kivuttoman arjen, sekä löydämme työkalut hyvinvoivaan kehoon. Tervetuloa!