STURENKATU 10

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Alppilasta Sturenkadun ja Porvoonkadun kulmasta.


 

PIETARI PÄÄKKÖNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluopistolta, Vierumäeltä. Opiskelu Vierumäellä antoi hyvät valmiudet hoitoon, esimerkiksi huonosta työergonomiasta kärsivistä ihmisistä aktiiviurheilijoihin.

HierojaHelsinkiPiertari.gif

Oma työhistoriani ennen hierojan uraa koostuu pääasiassa näyttöpäätetyöstä, joten työergonomia on asia jota olen joutunut pohtimaan vuosikaudet. Näyttöpäätetyön aiheuttamat vaivat ovatkin itselleni helpoiten samaistuttava aihe, jonka hoidossa pystyn auttamaan parhaiten. Päätetyön aiheuttamissa niska-hartiaseudun vaivoissa pidän erityisen tärkeänä myös rintapuolen hoitamista hyvän ryhdin ylläpitämiseksi.

Kehonhuollon pariin lähdin oivaltaessani sen tärkeyden sekä työssä jaksamisen, että harrastusten kannalta. Olen liikkunut aktiivisesti koko elämäni eri lajeja kokeillen aina fiiliksen mukaan. Kuntosalilla kävin melkein kymmenen vuotta, kunnes kyllästyin sisätiloissa ”pumppailuun”. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu street workout -tyyppinen kehonpainoharjoittelu sekä lenkkeily.

Hoidoissani pyrin tehokkuuteen siten että käsittely tuntuu kuitenkin miellyttävältä. Voimakkuudesta sovitaan aina kanssasi ja kehoitankin aina ilmoittamaan mikäli voimakkuutta tulee lisätä tai vähentää. Hieronnan tavoite sekä asiakkaan mieltymykset yhdessä määrävät sen minkälaisia otteita käytän. Kommunikointi on ainoa tapa saada aikaan hoito, joka on juuri sinun mieleesi. Oli kyse kipu- tai kireystilan lievityksestä, palautumisen tehostamisesta tai ihan vain rentoutumisesta, tavoitteenani on olosi parantaminen!


HierojaHelsinki_Anna.gif

ANNA VOLMARI

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Napakat otteet tarjoiltuna hurtilla huumorilla! Oma lajitaustani on niin tanssin maailmassa kuin toisaalta istumatyön parissa, joten pystyn vastaamaan monipuolisesti niin liikunnan kuin työelämän tuomiin kehonhuollollisiin haasteisiin. Jokainen kohtaaminen on yksilöllinen - etsitään kuinka juuri sinun kroppa saadaan kuntoon ja jumit sulamaan.

Olen erikoistunut myös purentalihasten hierontaan, tervetuloa!

I also speak fluent English.


HierojaHelsinkiTony.gif

TONY VENÄLÄINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteenani on laatia ja toteuttaa asiakaslähtöisesti juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma. Opiskelen fysioterapeutiksi ja pyrin hyödyntämään tätä työssäni. Lisäksi laaja anatomian ja fysiologian osaaminen täydentää hoitoja. Pitkän salibandytaustan myötä ymmärrän kehonhuollon tärkeyden, minkä kautta olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja niiden hoitomenetelmistä. Tervetuloa parantavaan ja ennaltaehkäisevään hoitoon!


LEO VERMILÄ

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Työssäni otan huomioon aina asiakkaan vaivan, sekä mikä tekijä sen aiheuttaa. Omaa kokemusta on esimerkiksi polven ongelmista ja siitä aiheutuneista oireista muualle kehoon.

HierontaHelsinkiLeo.gif

Ymmärrän miten joku vaiva voi aiheuttaa toisen. Hoitoni tavoitteena onkin, että voisit elää ja liikkua ilman rajoitteita.

Olen kokeillut erilaisia liikuntamuotoja, pysyvimpiä harrastuksia ovat kuitenkin juokseminen, kehonpainotreeni ja satunnaisesti kuntosalilla ja kiipeilemässä käyminen.

Pidän työstäni hyvin paljon ja se välittyy vilpittömänä haluna auttaa juuri sinua, on syysi tulla hierontaan mikä tahansa. Yhdessä pystymme varmasti tekemään sinulle tavoitteesi mukaisen hoidon. Tervetuloa voimaan paremmin!


Urheiluhieronta-Helsinki-Riikka.gif

RIIKKA LAHTELA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Kuntosaliharjoittelun ja joogan kautta kehon ja mielen hyvinvoinnista on tullut minulle ensisijaisen tärkeää. Pitkän toimistotyötaustani jälkeen kouluttauduin urheiluhierojaksi 2018 ja olenkin niitä töitä tehnyt valmistumisestani lähtien. Hoidan itsevarmoin ottein kiireisen elämäsi tuomat jännitykset lihaksista turvallisin ja monipuolisin ottein ja tekniikoin. Yhdessä laadimme juuri sinulle sopivan jatkohoidon ja itsenäisesti tehtävät harjoitteet saavuttaaksesi parhaimman mahdollisen lopputuloksen kehosi ja mielesi hyvinvointia ajatellen. Tehdään hyvinvoivasta kehosta kannatteleva ja pysyvä elämäntapa!

I’m fluent in English.


Urheiluhieroja_Antti.gif

ANTTI RIMPILÄINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Onko tavoitteenasi rentoutuminen, lihashuolto tai palautumisen tehostaminen? Tervetuloa hierontaan! Vapaa-aikanani liikun luonnossa ja harrastan lukemista. Lajitaustani on taito- ja yksilölajeissa, erityisesti golfissa. Työskentelyni lähtökohtana on ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullinen toiminta sekä ammatillinen osaaminen. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas aidosti yksilönä hoitotilanteessa. Vastaanotolla nähdään!


Hieronta Helsinki Marja

MARJA NUOTTANEN

Urheiluhieroja - Osteopaattiopiskelija

Minua kiinnostaa erityisesti kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä mielen vaikutus kehoon. Tavoitteenani on auttaa sinua voimaan paremmin ja löytämään arkeesi ne keinot, joilla voit ylläpitää kehosi terveyttä ja tasapainoa. Oman liikuntataustani kautta ymmärrän hyvin kehonhuollon ja riittävän palautumisen merkityksen, jotta kroppa toimii ja suoritukset kulkevat optimaalisesti. Pyrin jatkokouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoani, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman hyvin. Tällä hetkellä syvennän osaamistani opiskelemalla osteopaatiksi. Minulle tärkeitä arvoja ovat asiakkaan kiireetön kohtaaminen, läsnäolo ja yksilöllisesti räätälöity palvelu. Tervetuloa hierontaan!