STURENKATU 10

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Alppilasta Sturenkadun ja Porvoonkadun kulmasta.

 
HierojaHelsinkiPiertari.gif

PIETARI PÄÄKKÖNEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Harrastuksiini kuuluu kehonpainoharjoittelu sekä lenkkeily ja olen liikkunut aktiivisesti koko elämäni eri lajeja kokeillen. Kokemusta on myös näyttöpäätetyöstä vuosien ajalta ja kehonhuollon pariin lähdin oivaltaessani sen tärkeyden sekä työssä jaksamisen, että harrastusten kannalta. 

Oli kyse kipu- tai kireystilan lievityksestä, palautumisen tehostamisesta tai ihan vain rentoutumisesta, tavoitteenani on olosi parantaminen!


HierojaHelsinkiVallilla.gif

EMIL GáLFI

Urheiluhieroja - Osteopatia opiskelija

Keho on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja rakenne ja toiminta ovat vuorovaikutuksessa toisiinsa. Haluan auttaa sinua huoltamaan ja ylläpitämään toimintakykyäsi tehden hoitotapahtumasta tehokkaan, toimivan ja rentouttavan. Harrastuksiini kuuluvat kiipeily sekä juoksu. Opiskelen työni ohella klassista osteopatiaa, jonka vuoksi ihmisen toiminnan ja rakenteen tuntemus ovat vankalla pohjalla ja sitä kautta saan vaivojen todellisen syyn selvitettyä.


HierojaHelsinkiJari.gif

JARI LINDSTRÖM

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Terve! Olen koulutettu hieroja ja harrastan aktiivisesti liikuntaa. Mielestäni hierojan ammattitaito tulee asiakkaan kuuntelemisesta ja yksilöllisyyden huomioimisesta. Tavoitteenani on tehokas ja turvallinen hieronta jokaiselle, yksilöllisesti.


HierontaHelsinkiVallila.gif

ELISA WATHÉN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen kiinnostunut kehon ja mielen yhteydestä sekä näiden molempien hyvinvoinnin edistämisestä. Tavoitteenani on helpottaa asiakkaan fyysisiä vaivoja yksilöllisesti ja mahdollistaa rentoutuminen. Haluan jatkuvasti kehittää ammattitaitoani, jotta voin palvella ja auttaa sinua ymmärtämään kehoasi paremmin. Nähdään vastaanotolla!


HierojaHelsinkiTony.gif

TONY VENÄLÄINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Tavoitteenani on laatia ja toteuttaa asiakaslähtöisesti juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma. Opiskelen fysioterapeutiksi ja pyrin hyödyntämään tätä työssäni. Lisäksi laaja anatomian ja fysiologian osaaminen täydentää hoitoja. Pitkän salibandytaustan myötä ymmärrän kehonhuollon tärkeyden, minkä kautta olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja niiden hoitomenetelmistä. Tervetuloa parantavaan ja ennaltaehkäisevään hoitoon!


HierojaHelsinkiVeli-Matti.gif

VELi-MATTI HIRVONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Yli 12-vuotinen kamppailulajitaustani, sekä ortopedisen osteopatian opinnot auttavat minua ymmärtämään kehon rakennetta ja toimintaa syvällisellä tasolla. Ammatilliset kiinnostuksen kohteeni löytyvät pääasiallisesti liikuntavammojen, sekä kivun hoitamisen maailmasta. Pyrin parhaani mukaan selvittämään vaivojesi perimmäiset syyt, ettei hoito jäisi vain pinnalliseksi oireiden peittelyksi. Käytän hoidossani tarpeen mukaan ns. tavallisen hieronnan lisäksi sekä osteopaattisia tekniikoita, että japanilaisia anma- ja shiatsu-tekniikoita. Tavoitteenani on mahdollisimman mukava ja kivuton hoitotapahtuma, tehokkuudesta kuitenkaan tinkimättä.


HierojaHelsinkiSami.gif

SAMI SETÄLÄ

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen harrastanut jalkapalloa 20 vuotta ja urheilu on aina ollut intohimoni. Monipuolisena liikkujana tiedän lihashuollon tärkeyden.  Hieronnalla pyrin parantamaan toimintakykyä sekä antamaan laadukkaat ohjeet jatkoa varten. Tavoitteeni on löytää ratkaisu sinun tarpeeseen.