KALEVANKATU 3

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Helsingin keskustasta.

 
hieronta-helsinki-keskusta-mikael

MIKAEL ANTTILA

Urheiluhieroja - Osteopatia opiskelija

Hoitoni päämäärä on tehdä sinun kehostasi toiminnallinen ja kivuton. Pitkä liikuntatausta ja laaja anatomian tietämys ovat työkaluni. Opiskelen ortopedista osteopatiaa ja tarpeen vaatiessa lisään hoitoihini osteopaattisia hoitokeinoja. Kehitän itseäni kaiken aikaa. Vastaanotollani motivoin ja autan myös sinua terveempään elämään. Tervetuloa!


Urheiluhieronta_Helsinki_Marja.gif

MARJA TORVINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Haluan auttaa ihmisiä jaksamaan ja voimaan paremmin; löytää terveyden avaimia ja herättämään myös tahto hoitaa itseä. Omaan itse taustan kilpa-aerobicin parista, joten ymmärrys ja kiinnostus kehon hyvinvoinnista on lähellä sydäntä. Olen aikaisemmin toiminut mm. miesten futsal-liigajoukkueen hierojana. Tarvitset sitten apua jumiutuneeseen niskaan tai helpotusta stressiin, tervetuloa laittamaan kehosi kuntoon! 


hieroja-helsinki-keskusta-Rasmus

RASMUS SANDSTRÖM

Urheiluhieroja - Osteopatia opiskelija

Olen valmistunut urheiluhierojaksi. Opiskelen klassista osteopatiaa, joka perustuu kehon kokonaisvaltaisen toiminnan ymmärtämiseen. Otan hierontoihin mukaan tarvittaessa myös osteopaattisia hoitomenetelmiä. Tulen sosiaalisena kaverina kaikkien kanssa juttuun, tervetuloa!


Hieronta-Helsinki-keskusta-Emil

EMIL NJUSCHIN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni tavoitteena on saada sinun kehosi toiminnalliseksi ja hyvinvoivaksi. Mikäli kärsit huonon ergonomian vaikutuksista tai liikkunnan rasitteista, niin minä voin auttaa.  

Vahva anatomian tuntemus ja palava halu kehittyä alalla takaavat sinulle laadukkaan hoidon vaivasta riippumatta. Tervetuloa!


Hierontahelsinki-Jere

JERE LEHTINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Ensisijainen tavoitteeni on helpottaa arkea, sekä ennaltaehkäistä erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien syntymistä. Haluan tehdä hoitotapahtumasta miellyttävän - pyrin monipuoliseen hoitoon, välttämään teräviä otteita ja otan toiveet huomioon. Oman urheilutaustani, sekä ortopedisen osteopatian opintojen ansiosta omaan laajan tietotaidon ihmiskehon toiminnasta, joten osaan tarvittaessa tutkia vaivojen todellista aiheuttajaa.


HierontahelsinkiMari.gif

MARI TUOMAALA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen urheillut pienestä lähtien monipuolisesti. Urheilun myötä olen ymmärtänyt kehonhuollon merkityksen, jotta kehosta saadaan paras ja toimiva kokonaisuus. Haluan auttaa sinua ylläpitämään kehosi kuntoa, juuri sinun tarpeittesi mukaan!


Hierontakeskusta-Sandra.gif

SANDRA coloma

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Moikka! Harrastuksiini kuuluu muodostelmaluistelu ja kuntosali. Liikunta-alan koulutukseni myötä kiinnostuin laajemmin kehon hyvinvoinnista ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisystä. Haluan auttaa sinua saavuttamaan terveen ja toimivan kehon. Nähdään vastaanotolla!


HierojaHelsinginKeskusta.gif

ANSSI TUKIAINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Omaan pitkän urheilutaustan koripallon parissa ja kauden 2017-2018 olen työskennellyt Espoo Unitedin miesten Korisliiga-joukkueen urheiluhierojana. Hieronnassa yritän auttaa vaivan syystä lähtien, jotta myös tulevaisuuden vaivoja pystyttäisiin ehkäisemään. Oman loukkaantumiseni myötä ymmärrän kehonhuollon tärkeyden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta.


Hieronta-helsinki-Sanni.gif

SANNI LIPSONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Työssäni haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, sekä ymmärtämään kehon hyvinvoinnin vaikutuksen jokapäiväiseen toimintaan. Monipuolisen liikuntataustani ja intohimoisen kuntosaliharjoittelun myötä ymmärrän kropan tasapainon ja toimivuuden tärkeyden niin arkiliikunnassa, kuin maksimi suorituksissa. Sosiaalisena ja iloisena ihmisenä pyrin siirtämään hyvää mieltä ja oloa myös kanssaihmisille. Kehoa kuunnellen ja yhdessä suunnitellen luomme toimivan hoitotapahtuman juuri sinulle. Lämpimästi tervetuloa!


Hieronta_Helsinki_Keskusta.png

CLARISSA TONTERI

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen harrastanut paljon liikuntaa ja harrastuksiini kuuluu kuntosali ja brasilialainen jujutsu. Liikuntaharrastusten myötä olen ymmärtänyt hieronnan merkityksen kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja tavoitteeni on saada sinulle toimiva ja kivuton keho toiveitasi kuunnellen. Tervetuloa!


HierontaHelsinkiLeo.gif

LEO VERMILÄ

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Otan työssäni huomioon asiakkaan vaivan, sekä mikä tekijä sitä voisi aiheuttaa. Hoitoni tavoitteena on, että voisit elää ja liikkua ilman rajoitteita. Omaa kokemusta on kaikenlaisista pienistä ja vähän suuremistakin vaivoista, siksi otan ongelmasi huomioon, kuin ne olisi omiani.

 

Pidän työstäni hyvin paljon ja se välittyy vilpittömänä haluna auttaa juuri sinua, on syysi tulla hierontaan mikä tahansa. Tervetuloa voimaan paremmin!


Urheiluhieroja_Antti.gif

ANTTI RIMPILÄINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Onko tavoitteenasi rentoutuminen, lihashuolto tai palautumisen tehostaminen? Tervetuloa hierontaan! Vapaa-aikanani liikun luonnossa ja harrastan lukemista. Lajitaustani on taito- ja yksilölajeissa, erityisesti golfissa. Työskentelyni lähtökohtana on ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullinen toiminta sekä ammatillinen osaaminen. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas aidosti yksilönä hoitotilanteessa. Vastaanotolla nähdään!