KALEVANKATU 3

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukeva hoitosuunnitelma. Meidät löydät helposti Helsingin keskustasta.


 
hieronta-helsinki-keskusta-mikael

MIKAEL ANTTILA

Urheiluhieroja - Osteopatia opiskelija

Hoitoni päämäärä on tehdä sinun kehostasi toiminnallinen ja kivuton. Pitkä liikuntatausta ja laaja anatomian tietämys ovat työkaluni. Opiskelen ortopedista osteopatiaa ja tarpeen vaatiessa lisään hoitoihini osteopaattisia hoitokeinoja. Kehitän itseäni kaiken aikaa. Vastaanotollani motivoin ja autan myös sinua terveempään elämään. Tervetuloa!


MARJA TORVINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Mää oon Marja! Valmistuin suomen urheiluhierojaopistolta vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen lähdin kartoittamaan hierojan kokemusta Espanjan auringon alle.

Urheiluhieronta_Helsinki_Marja.gif

Yhden talven nautinkin siis auringosta suomalaisten suosimalla alueella hieroen niin lomalaisia, kuin kaupungissa pysyvästi asuvia suomalaisia. Olen toiminut myös futsalin miesten liigajoukkueen hierojana kotikaupungissani pohjois-Suomessa.
Omaan itse urheilutaustan kilpa-aerobicin parista, jota kautta kiinnostus kehon hyvinvoinnista onkin syntynyt. Tällä hetkellä harrastan monipuolisesti erilaista liikuntaa ja etenkin talvisin kotipuolessa käytyä, hiihtoladut vievät mennessään. Pidän matkustelusta ja luonnossa liikkumisesta. Olen kiinnostunut mielen ja kehon hyvinvoinnista ja tavoitteeni onkin saada sinut voimaan paremmin niin perusarjessa, kuin urheilunkin parissa.

Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä ja tarkoituksenani on räätälöidä juuri sinulle parhaiten sopiva hoitosuunnitelma. Oli vaivasi mikä tahansa, tervetuloa vastaanotolle laittamaan kroppasi kuntoon!


RASMUS SANDSTRÖM

Osteopaatti - Urheiluhieroja

Olen ammatiltani osteopaatti sekä urheiluhieroja. Osteopatian kautta olen saanut valtavasti tietoa ja taitoa hoitaa ihmistä kokonaisuutena ja jokaista yksilönä.

hieroja-helsinki-keskusta-Rasmus.gif

Minulle avain hyvään ja kestävään terveyteen on monipuolinen liikunta, lepo ja kehon kuuntelu. Intohimoni on auttaa ja tukea sinua matkalla parempaan terveyteen. Jokainen ihminen on yksilöllinen, joten laadin hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tavoitteeni on saada arjestasi kevyempi ja huolettomampi sekä lisätä tietämystäsi kehoasi kohtaan. Varaa aikasi, niin katsotaan miten voin olla avuksi sinulle.


Hieronta-Helsinki-keskusta-Emil

EMIL NJUSCHIN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Hoitoni tavoitteena on saada sinun kehosi toiminnalliseksi ja hyvinvoivaksi. Mikäli kärsit huonon ergonomian vaikutuksista tai liikkunnan rasitteista, niin minä voin auttaa.  

Vahva anatomian tuntemus ja palava halu kehittyä alalla takaavat sinulle laadukkaan hoidon vaivasta riippumatta. Tervetuloa!


JERE LEHTINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Valmistuin Kauhajoen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Seuraavana keväänä aloitin opiskelemisen ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa.

Hierontahelsinki-Jere

Olen aina ollut liikunnallinen, joka yhdessä kiinnostuksen anatomiaa kohtaan kanssa sai minut hakeutumaan urheiluhierojan ammattiin ja siitä edelleen jatkamaan opiskelemista osteopatian parissa.

Olen harrastanut aiemmin painia sekä jalkapalloa, mutta nykyisin monipuolinen kuntosaliharjoittelu on harrastuksistani tärkein. Vapaa-aikaani käytän mielelläni myös kirjojen lukemiseen, sekä aktiiviseen penkkiurheiluun.

Hoidoissani pyrin parhaani mukaan selvittämään ongelman syyt, tekemään niiden mukaista hoitoa ja ohjaamaan sinulle tarpeellisia itsehoito-ohjeita, jotta jokapäiväinen arki ja harrastukset olisivat kivutonta ja miellyttävää.


HierontahelsinkiMari.gif

MARI TUOMAALA

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen urheillut pienestä lähtien monipuolisesti. Urheilun myötä olen ymmärtänyt kehonhuollon merkityksen, jotta kehosta saadaan paras ja toimiva kokonaisuus. Haluan auttaa sinua ylläpitämään kehosi kuntoa, juuri sinun tarpeittesi mukaan!


SUVIKUKKA FORSIUS-HAVERINEN

Koulutettu hieroja - Personal Trainer - Ravintoterapeutti

Olen nauttinut työstäni ja jatkokouluttanut itseäni jatkuvasti. Ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia. Olen kilpaillut tenniksessä SM-tasolla ja harrastan edelleen liikuntaa päivittäin. Pelaan jalkapalloa ja teen koirien kanssa pitkiä metsälenkkejä.

Urheiluhieronta-helsinki-Suvikukka.gif

Sinun aito kohtaaminen, toiveidesi kuunteleminen ovat pohjana hoitotyölleni. Arvostan työtäni ja kanssaihmisiäni. Olen työskennellyt eri yritysten palveluksessa useita vuosia. Olen ajantasalla työntekijöiden hyvinvointia parantavista hoitomuodoista. Olen myös Personal Trainer ja ravintoterapeutti.


HierojaHelsinginKeskusta.gif

ANSSI TUKIAINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Omaan pitkän urheilutaustan koripallon parissa ja kauden 2017-2018 olen työskennellyt Espoo Unitedin miesten Korisliiga-joukkueen urheiluhierojana. Hieronnassa yritän auttaa vaivan syystä lähtien, jotta myös tulevaisuuden vaivoja pystyttäisiin ehkäisemään. Oman loukkaantumiseni myötä ymmärrän kehonhuollon tärkeyden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta.


Hieronta-helsinki-Sanni.gif

SANNI LIPSONEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Työssäni haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, sekä ymmärtämään kehon hyvinvoinnin vaikutuksen jokapäiväiseen toimintaan. Monipuolisen liikuntataustani ja intohimoisen kuntosaliharjoittelun myötä ymmärrän kropan tasapainon ja toimivuuden tärkeyden niin arkiliikunnassa, kuin maksimi suorituksissa. Sosiaalisena ja iloisena ihmisenä pyrin siirtämään hyvää mieltä ja oloa myös kanssaihmisille. Kehoa kuunnellen ja yhdessä suunnitellen luomme toimivan hoitotapahtuman juuri sinulle. Lämpimästi tervetuloa!


Hieronta_Helsinki_Keskusta.png

CLARISSA TONTERI

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Olen harrastanut paljon liikuntaa ja harrastuksiini kuuluu kuntosali ja brasilialainen jujutsu. Liikuntaharrastusten myötä olen ymmärtänyt hieronnan merkityksen kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja tavoitteeni on saada sinulle toimiva ja kivuton keho toiveitasi kuunnellen. Tervetuloa!


Urheiluhieroja_Antti.gif

ANTTI RIMPILÄINEN

Koulutettu hieroja - Urheiluhieroja

Onko tavoitteenasi rentoutuminen, lihashuolto tai palautumisen tehostaminen? Tervetuloa hierontaan! Vapaa-aikanani liikun luonnossa ja harrastan lukemista. Lajitaustani on taito- ja yksilölajeissa, erityisesti golfissa. Työskentelyni lähtökohtana on ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullinen toiminta sekä ammatillinen osaaminen. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas aidosti yksilönä hoitotilanteessa. Vastaanotolla nähdään!